22 Kasım 2010 Pazartesi

PATATES KAVURMASI




BU PATATES KAVURMASINI KESİNLİKLE ÖLÇÜSÜZ YAPIYORUM...AMA EN GÜZEL YANI ÇOK KOLAY YAPILMASI..BEN ÇİĞDEN PATATESLERİ HAŞLAMADAN İRİCE KUŞBAŞI DOĞRUYORUM,SONRA PATATESİN BİRBUÇUK KATI KADAR (4 PATATES İSE 6 SOĞAN)SOĞAN DOĞRUYORUM HEMDE ÖZENMEDEN VE SON DERECE İRİ BIRAKIYORUM,YEŞİL BİBERLERİDE İRİCE DOĞRUYORUM...VE SONRA ÇOK AZ SIVI YAĞ ,TUZ ,BİBER VE TABİ ARZU ETTİĞİNİZ BİR BAHARAT VARSA KOYABİLİRSİNİZ VE YÜKSEK ATEŞTE KAVURUYORUM ....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder