15 Mayıs 2010 Cumartesi

MAKARNA BÖREĞİ

BU MAKARNA BÖREĞİ TARİFİMİ TUZ-BİBER DERGİSİNİN ETKİNLİĞİNE YOLLUYORUM.

SON DERECE BASİT LEZZETLİ VE KOLAY,AYRICA BİR GÜN EVVELDEN KALAN MAKARNANIZI DEĞERLENDİRMEK İÇİN İDEAL....









1 PAKET UZUN HAŞLANMIŞ MAKARNA(DAHA EVVERLDEN KALMIŞ MMAKARNANIZDA OLABİLİR)
3-4 YUMURTA
PEYNİR MAYDANOZ VEYA DEREOTU

MAKARNANIN İÇİNE YUMURTALARI KIRIN,TÜM MAKARNALARA BULAŞICAK KADAR,MAKARNANIZA GÖRE YUMURTA ADEDİNİN HESAPLİCAKSINIZ,MÜCVER GİBİ,DAHA SONRA TAVANIZI YAĞLAYIN MAKARNANIZIN YARISINI KOYUN PEYNİRİ ÜSTÜNE KOYUN VE KALAN MAKARNAYLA ÖRTÜN BÖREK GİBİ VE 2 YÜZÜNÜDE OCAKTA KIZARTIN....AFİYET OLSUN...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder